Logga-Sok-Finn

I ett annat ljus - Karl-erik edris

Hej!

Efter några månaders skrivkramp är jag nu tillbaka igen med ett nytt blogginlägg!
Jag borde kanske ha bloggat om något som får en att vilja skriva mer, men icke! Istället har jag valt att skriva om en mycket djup bok som heter "i ett annat ljus" av Karl-Erik Edris. 

Karl-Erik Edris tar i denna bok mycket viktiga frågeställningar till varför saker sker och hur. Eller.. iallafall hur han själv ifrågasatt saker. Han börjar från början, alltså från hans egna uppväxt och fortsätter sedan mycket detaljerat genom tonåren och upp i vuxna livet och beskriver vilka frågor som dök upp i hans huvud under respektive period. Han ifrågasätter blandannat religionens inverkan på människor, uppväxt och prägling från sina föräldrar, om livet och döden mm. 

Men..
Man ska komma ihåg att detta är författarens egna tankar och funderingar och att man måste tänka lite själv under tiden man läser. Hur man själv ställer sig till vissa spekulationer. Detta är en mycket bra bok till människor som är nyfikna och inte riktigt nöjda med förklaringen till livet som dem har fått.

Mitt tips till er som vill läsa denna är att ta ett kapitel i tagen och sedan fundera lite innan man fortsätter. Annars tror jag att man lätt missar hela poängen. 

Boken finns givetvis i både vår butik och i webbshopen, trevlig läsning!

//Lisa
Sök & Finn

 

Kommentera gärna: