Logga-Sok-Finn

Kenth Åkermans Konsten att få andra att prestera


Här har jag nu fått tag på en rykande färsk praktiskt handbok i den ädla konsten att få andra att prestera. Med en mycket tydlig och charmig text samt med massa bra tips ger jag denna bok ett högt betyg.  Den är lätt att relatera till verkliga livet och man behöver inte vara ”boksmart” för att få något utav den.

Författaren Kenth Åkerman, som är känd talare och expert inom ledarskap, guidar dig genom olika scenarion och frågetecken med sin expertis. Han förklarar vad coaching är och hur man bör tänka som coach.  Han tar även upp ämnen som stress, press och effektivitet på en arbetsplats. 
I boken, som är i pocketformat, har man även gjort plats för egna anteckningar, övningar samt självtester.

Läs den!

// Lisa
Sök & Finn

Kommentera gärna: