Logga-Sok-Finn

fÖRSTA HJÄLPEN FÖR KÄNSLOR

Då kör vi första bokrecencionen!

Jag har läst så himla många böcker inom kategorin personlig utveckling men slutat lika fort igen med känslan av att ha öppnat min gamla skolbok.
 Men nu äntligen! Den Första boken som jag anser att vem som helt kan läsa,relatera till och förstå
 utan att ha doktorerat inom något som har med psykologi att göra. 
 
För oss vanliga dödliga människor är den här helt klart läsvärd och nästan nödvändig. Författaren beskriver boken som en förbandslåda fast för själen, vilket verkar rimligt eftersom de flesta av oss faktiskt har plåster och dylikt hemma för fysiska skador, så varför inte för psykiska ”skrapsår”.
Guy Winch tar upp ämnen som tillexempel ensamhet, skuldkänslor, trauman och misslyckande på ett väldigt enkelt sätt och prickar ibland mitt i prick med sin skrift. Dock är det är inte så att man helt plötsligt brister ut i gråt och tappar det helt utan snarare att man finner sig själv med ett leende eller att man står och flinar lite. Givetvis är det säkert så att jag tolkar och jämför texten enligt mina egna erfarenheter, andra människor kanske inte tar texten lika lättvindigt.

En klar favorit!
Boken finns både i vår webbshop och i butik. 

// Lisa
Sök & Finn

Kommentera gärna: